Tisztítási tanácsok KUMA Marble (márvány), Granit, Granulon - fényes anyagokhoz:

A KUMA termékeket hétköznapi mosószerekkel kell tisztítani. Ne használjon por alapú, abrazív súrolószert, acetont, savas maróhatású anyagot!  

 Tisztításhoz ajánlott termék: KUMA Clean, de nem előírás!. Annak érdekében, hogy a magas fényű felületek hosszú időn keresztül fényesek maradjanak használja a KUMA CARE-t évente kétszer, fényes felületek idővel felújíthatóak polírozással.

 

Tisztítási tanácsok matt KUMA Granit, matt Graphalit, Grasolit és Terasso anyagokhoz:

A mosdókat normál tisztító szerekkel lehet tisztítani. A felületre vékonyan vigye fel a folyékony mosószert. Ne használjon por alapú, abrazív, maró hatású, aceton alapú súrolószert. A minőség megőrzésének érdekében karbantartást felületkezelést javasolunk a termékeknek 3-4 alkalommal évente a KUMA CLEAN & SEAL-el. Ne hagyjon égő cigarettát a termékek felületén! Ha mégis megtörténik kérjük kérjen segítséget a javításhoz.

Ilyen esetekre nem terjed ki a garancia! A karbantartó készlet nem része a terméknek, azt külön tudják megvásárolni.

 

Egyéb fontos információk: 
A KUMA termékek tisztítása csak folyékony anyagokkal lehetséges, kérjük semmilyen körülmények között ne használjon koptató anyagokat!
Minden KUMA termék egyedi színben, márvány és kompozit anyaggal, jó minőségben egyedi termékként kerül forgalomba.
A KUMA nem vállal garanciát, felelőséget semmilyen karbantartási és beszerelési hiba esetében!
 

                     

Telepítés

Hogyan Rögzítése, telepítése a KUMA termékeket:

Javasoljuk, hogy telepítse a KUMA termékeket bútorokra, szekrényekre, ezt bízza szakemberre. A fal és a mosdó között javasolt alkalmazni egy erre alkalmas tömítő szilikont a jobb víz zárás érdekében. A Kuma termékeket cégünk által kínált kiegészítők, konzolok segítségével is telepítheti, viszont nem vállalunk felelősséget a nem megfelelő fali rögzítő konzol használata esetén.

Ha nem bútorral kerül beépítésre a mosdó akkor megfelelő körültekintéssel végezze a rögzítő konzol kiválasztását. Vegye figyelembe a mosdó méretét és súlyát! Kérjük rögzítse azokat mindkét oldalán a mosdótál széléhez a lehető legközelebb.

Nem megfelelő szilárdságú tartó felületek esetén, mint gipszkarton, blokk tégla stb. ne alkalmazza a konzollal való rögzítést, kérje szakember segítségét! Hosszabb mosdók és nagy súly esetén indokolt lehet a 2 - nél több tartó konzol használata.

Nem minden típusú mosdó alkalmas konzollal való rögzítésre!